Städfirma Landskrona

Flyttstädning, storstädning eller regelbunden hemstädning – Vad behöver du hjälp med? Hos Soft & Rent AB kan du ta del av en lång rad städtjänster för olika behov. Kontakta vår städfirma i Landskrona idag!

städfirma Landskrona

Flyttstädning, storstädning eller regelbunden hemstädning – Vad behöver du hjälp med? Hos Soft & Rent AB kan du ta del av en lång rad städtjänster för olika behov. Kontakta vår städfirma i Landskrona idag!

städfirma i Landskrona

Välkommen till Landskronas mest uppskattade städfirma!

Vi levererar städservice till alla som ber om våra tjänster. Stora som små städprojekt, för såväl privatpersoner som företag och organisationer av varierande storlek. Om du är trött på smuts och stök och känner att du vill få en lite trevligare omgivning, då får du vår hjälp. Svårare än så är det faktiskt inte!

Ring eller maila om du vill komma i kontakt med en professionell städfirma i Landskrona!

Soft & Rent AB

Välmående hänger på många sätt ihop med kvaliteten på tillvaron. Detta faktum känner förstås de flesta människor till. Vad som däremot fortsatt är främmande för många är det faktum att renlighet utgör en stor del av trivseln i tillvaron. Med en städfirma i Landskrona kan du, både som privatperson och företag, säkerställa att ditt hem eller din arbetsplats hålls ren och fin. Vi är stolta över att, år efter år, agera städfirma till mängder av människor i Landskrona!
Låga priser
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla de olika städtjänster som vi utför.
enkla sammarbeten
Vi är lätta att arbeta med. Såväl information om arbetet som kontakt med personal är tydlig.
miljötänk
Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga medel för att reducera vår klimatpåverkan.

Trygghet

På Soft & Rent AB ser vi det som en självklarhet att vara en städfirma i Landskrona med stort fokus på trygghet i alla led. Trygghet för kunden genom exempelvis garanti på alla arbeten och ID-identifiering av all vår personal. Trygghet för vår arbetsstyrka genom ett bra och säkert kollektivavtal. Och trygghet för oss som städfirma i Landskrona genom försäkringar.

Städfirma i Landskrona för privatpersoner

Livspusslet kan ibland vara svårt att få ihop för många privatpersoner, och städning i hemmet är ofta en bov i dramat. En stor del av kunderna hos vår städfirma i Landskrona är barnfamiljer vars jäktiga liv knappt tillåter hemstädning. Vår regelbundna städning är ofta mycket uppskattad av dessa. En annan grupp människor i Landskrona som ofta får stor hjälp av vår städfirma är äldre människor. Tiden finns kanske för städning, men orken är inte vad den en gång var.

Vill du, som privatperson, få hjälp med professionell städning av vår städfirma i Landskrona? Kontakta oss redan idag!

För hela hemmet

När vår städfirma i Landskrona rycker ut för att hjälpa till med städningen i ditt hus ser vi till att alla rum i hemmet blir ordentligt genomarbetade. Vissa rum har en benägenhet att dra till sig mer smuts än andra, men vi fokuserar naturligtvis på att få alla så rena som möjligt.
kök
Städning av kök är oerhört viktigt att genomföra på regelbunden basis. Detta eftersom matlagning tenderar att leda till fett och skräp av olika sorter. När vår städfirma i Landskrona besöker ditt hem för köksstädning ser vi till att torka alla ytor. Diskhon rengörs noggrant. Dammsugning och våttorkning sker på golv. Dessutom töms soporna när vår städfirma i Landskrona ändå är igång!
badrum
Vid sidan av köket brukar badrummet tillhöra de delar av hemmet som är hårdast ansatt. Här sker därför liknande procedurer. Vi dammsuger och torkar golv. Vi ser till att toalett, handfat, dusch och allt kakel torkas ordentligt. Speglar putsas och dörrar och skåp torkas noggrant när proffsen från vår städfirma i Landskrona städar badrummet hemma hos dig!
övriga rum
Våtutrymmen och kök är värst, men som städfirma i Landskrona vet vi på Soft & Rent AB att alla rum måste städas ordentligt. Vad vi valt att kalla övriga rum är alltså exempelvis sovrum, hemmakontor, barnkammare och vardagsrum. Även walk in-garderober och andra förråd räknas förstås hit. Torkning, dammsugning och våttorkning av golv sker naturligtvis även i dessa utrymmen.

Schemalagd städning eller ej?

Vår städfirma i Landskrona kan bokas för enstaka tillfällen, exempelvis inför ett särskilt evenemang. Det vanligaste är dock att man anlitar oss för städservice med ett särskilt intervall.

RUT-avdraget

Kom ihåg att du som privatperson kan nyttja RUT-avdraget på städtjänster utförda av vår städfirma i Landskrona! Du behöver inte sköta pappersarbetet själv, det fixar vi.

Behöver du hjälp med städning?

Städfirma i Landskrona för företag

Utöver våra tjänster för privatpersoner erbjuder vi naturligtvis städservice även för företag och organisationer. Se nedan vilken typ av organisationer och arbeten detta kan handla om!

Städservice – Skola

Skolor har en otäck förmåga att dra åt sig smuts och damm. Detta är föga förvånande om man tar med i beräkningen att barn och ungdomar i hundra- och tusentals strömmar in och ut ur lokalerna varje dag. På Soft & Rent AB vet vi hur man håller en skola ren och fin. Kontakta vår städfirma i Landskrona för att veta mer om denna tjänst!

Städservice – Kontor

Trivseln på arbetsplatsen är A och O för en arbetsgivare, inte minst för att den spelar stor roll för prestationen. För att trivas behöver man omges av rena och fina miljöer. Denna renlighet säkerställer vår städfirma på LandskronaS kontor varje år med regelbundet intervall.

Städservice – Sjukhus och andra vårdinrättningar

Hygien och renlighet är viktigt i alla sammanhang, men aldrig så grundläggande som inom vården. För att hålla vårdinrättningar i Landskrona med omnejd rena och fräscha gör vår städfirma regelbundna städbesök.

kontakta oss idag

4_rektangel@2x

Storstädning

Jul, påsk, midsommar, halloween eller varför inte bara en vilja att få det extra rent i största allmänhet. Soft & Rent AB i Landskrona är en städfirma som erbjuder storstädning till alla som känner för att få det lilla extra vad gäller städning. Eftersom vi får många förfrågningar inför varje storhelg rekommenderar vi att du kontaktar oss för tidsbokning ett tag innan.

flyttstädgning

När du tillslut har fått tag i ditt drömhus eller den perfekta lägenheten så är säkerligen städning av din gamla lya längst ner på din prioriteringslista. Allt fler inser fördelarna med att anlita en professionell städfirma i Landskrona för att sköta flyttstädningen.

Om du är på väg att flytta och vill kunna koncentrera dig på det nya istället för det gamla – Kontakta vår städfirma i Landskrona så löser vi så att din gamla bostad blir renare än någonsin förr för nästa gäst!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.