Skaffa städhjälp

Alla som någonsin har letat efter ett städföretag i Malmö vet att utbudet är stort. Till exempel när vi söker på Google, Malmö-byggnadsstädning eller Malmö-kontorsstädning får vi en mängd städföretag. Det är inte annorlunda med någon annan storstad i Sverige. För företagsbyggnader, kontor och även för privata hus lägger mästare stor vikt vid ett välvårdat utseende. Professionell städning är mycket efterfrågad.
Efterfrågan avgör klart utbudet. Vi gillar alla trevliga, bekväma och rena rum. En välskött byggnad lämnar inte bara ett positivt första intryck utan garanterar också att potentiella kunder och husgäster gillar att stanna i sina rum – och komma tillbaka när som helst.
Men ibland saknar vi tid, energi för att rengöra byggnaden ordentligt, eller vi kan helt enkelt inte rensa tillräckligt med utrymme på egen hand. Detta gäller särskilt stora enfamiljshus, bostadshus och företagshus. Vi når våra gränser om vi håller sådana proportioner. Så varför inte ansöka om professionell hjälp?

Att välja rätt städfirma i Malmö är svårt nog. Men om vi gjorde det framgångsrikt, finns det fortfarande mycket att tänka på. Det är viktigt att vi formulerar våra krav tydligt och håller med så långt i förväg som möjligt.
Kanske våra tips kan hjälpa här.

Rengöringstid

Det låter uppenbart, men det är ett vanligt kommunikationsfel: vi håller ofta inte med om specifika rengöringstider. Det bör vara klart i förväg hur ofta rengöringsteamet ska ta hand om våra rum. I vissa fall räcker det en gång i veckan eller till och med två gånger i månaden. Företag måste dock rengöras regelbundet dagligen. Ju tidigare vi ställer in exakt städdatum, desto bättre samarbete med vårt städföretag. Och från början.

Spontana beställningar

Ibland kan det dock vara nödvändigt att vi spontant begär städning, till exempel efter en företagsfest, trots städ planen. Även här bör det diskuteras i förväg om det rengöringsföretag som vi valt erbjuder en sådan spontan service.

Arbetsplats

Olika rum kräver olika underhåll. Vi bör göra det klart från början vilken städning vi förväntar oss i vilket rum och utarbeta en städplan tillsammans med städpersonalen. Kontorsstädning skiljer sig från praxisrengöring. Rengöringsteamet ska veta om och när en mattrengöring är nödvändig, om en underjordisk garagestädning eller en glasrengöring ska utföras och om en trappstädning ska utföras, där endast dammsugning krävs, där ytterligare damm, skräp eller tömningar krävs för att ta hand om de smutsiga diskarna. Ju mer vi definierar detta, desto tidigare kommer resultatet att tillfredsställa oss.

Kontakta oss som din städfirma i Malmö!