Kökshygien på kontoret

Renlighet är särskilt viktigt i köket och kontorsstädningen i Göttingen, vare sig det är hemma eller på jobbet. Vi kan fatta våra egna beslut om ordning och oordning hemma, men på kontorsstädningsavdelningen i Göttingen förlitar vi oss på ordförandena hos vår chef, som kan anställa ett bra städföretag från Göttingen eller ett mindre bra, och viljan att hålla våra kollegor rena.

Vilka hälsorisker utgör företagets kök?

Det är uppenbart att inte alla anställda är lika älskare av ordningen. Tyvärr är det också känt att inte alla stannar hemma om de skulle på grund av en sjukdom. Vi alla vet det. ”Det är inte så illa, jag är bara lite förkyld,” och av en pliktkänsla vill du hellre arbeta än att gå till läkaren. I köket finns ett stort antal bakterier, eftersom det är platsen där kollegor möts för att äta, prata och laga kaffe. Det är i drift hela dagen, de mest olika människorna kommer och går i det och med dem de mest olika vanorna. Svampen som alltid är våt i diskhon hela dagen och fångar upp mycket bakterier. Bakterierna förökas snabbt, ett idealiskt paradis för bakterier. Inte bara svampen, men även sjunken kan bli ett riskområde för bakterieparadis. Det är här vi som städföretag i Malmö spelar stor roll.

Så vad gör du för att minska risken för ett ohygieniskt kontorskök?

Bäst av allt, chefen överlämnar underhållsrengöring från ditt företag till ett professionellt rengöringsföretag från Malmö. Städföretaget, som redan tar hand om din kontorsstädning och kommer vanligtvis också att erbjuda köksstädning, som vanligt med bra byggnadsrengöring.

Vilket arbete bör detta göra för ett hygieniskt rent kök?

Alla arbetsytor, bord och köksskåpfronter ska rengöras noggrant. Matrester finns ofta på dessa ytor, och det är dessa element som permanent berörs av alla, så särskild uppmärksamhet bör ägnas åt deras renlighet. Köksapparaterna ska också rengöras noggrant. Ett bra städföretag tar hand om städningen av köksfronterna såväl som kylskåp och diskmaskiner, eftersom de flesta resterna lurar i dessa enheter och mögel inte är en sällsynt gäst. Med en god underhållsrengöring från Malmö töms papperskorgen och rengörs dagligen, naturligtvis, eftersom bakterier multiplicerar sig snabbt där. Så du har säkerheten att köket som används av alla är riktigt rent.

Kontorsstädning från Malmö

Vi spelar alltid det säkert och förlitar oss på beprövade rengöringsmedel från Dr-märket när du städar kontoret. Snabb.

Kontakta oss som städfirma i Malmö!